Κορυφαίο τσίπουρο αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι απο την περιοχή της Μάνης. Η προσθήκη κανέλας, γαρύφαλλου και άλλων συστατικών και η μοναδική παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία, καθώς και η απουσία ζάχαρης και η παρουσία μόνο μελιου, δημιουργούν ένα premium απόσταγμα αλλάζοντας το σπτικό ρακόμελο που γνωρίζαμε.
Στο σπίτι μπορεί κανείς να το απολαύσει σαν χωνευτικό μετά από ένα γεύμα, παγωμένο το καλοκαίρι. Το χειμώνα μπορείτε να το ζεστάνετε σε ένα μικρό μπρίκι, περίπου στους 50°C, ίσα ίσα να ζεσταθεί, χωρίς να βράσει.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.